Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1914
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 110
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1914
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 110
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Mięso poroić na małe kawałki usuwając białe żyłki i inne tłuste kawałki podsmażać porcjami na rozgrzanym oleju po kilka minut,i przekładać do garnka w którym będziemy gotować gulasz na tym samym oleju podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę dodać pokrojone pieczarki i wszystko razem smażyć kilka minut a następnie dodać do mięsa,wrzucić pokrojoną w drobne talarki marchewkę zalewamy wszystko 2 litrami wody dodajemy przyprawy i gotujemy aż mięso będzie miekkie.Śmietanę wymieszać z kilkoma łyżkami wody i gorącego gulaszu dodać mąkę i dobrze wymieszać,wlać do garnka i zagotować ,doprawić do smaku pieprzem ,magi.Podawać z ziemniakami albo kaszą.Życzę smacznego