Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 357
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1053
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 357
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1053
Składniki
Grzyby namoczyć - najlepiej całą noc. Na oleju obsmażyć doprawione mięso ( w kostkę), cebulę i osuszone grzyby (wodę z ich moczenia zachować). Podlać wodą tak , by przykryć mięso , dodać ziele, liść laurowy i dusić ok.1 godz. mieszając i uzupełniając płyn. Gulasz zagęścić śmietana i mąka rozrobionymi w niewielkiej ilości wody- doprawić .
Na dno naczynia do zapiekania wysypać ryż , zalać gulaszem i posypać oscypkiem , zapiekać w temp. 190 st. ok 20 min.
Smacznego