Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący gulasz, rozgrzewający i bardzo aromatyczny z kiełbaską.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i smażymy na rozgrzanym oleju.
2. Podlewamy odrobiną wody. 3. Wkładamy kostkę rosołową.
4. Gdy mięso będzie już prawie dobre dodajemy pokrojoną kiełbasę.
5. Paprykę kroimy w drobne paseczki i również dodajemy do mięsa.
6. Na koniec dodajemy przecier pomidory i chili, jeszcze chwilę prużymy.
7. Potrawa gotowa. 8. Smacznego.