Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właściwie to nie wiem co mam napisać.Dla mnie i mojej rodziny ten gulasz jest po prostu dobry podawany z plackami ziemniaczanymi co widać na załączonym obrazku.Zrobiony po mojemu aczkolwiek trochę inspirowany przepisami z internetu.
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 63
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 202
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5171
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 63
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 202
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5171
Składniki
Cebulę z czosnkiem pokroić i podsmażyć na oleju po ich zeszkleniu dodać paprykę mieloną, kminek i mięso.Kiedy mięso się zrumieni dodać pomidory i dolać wody tak żeby delikatnie nam wszystko przykrywało.Dodać ziele angielskie,liście laurowe i dusimy wszystko pod przykryciem aż zmięknie.Czasami przemieszać trzeba.
W międzyczasie na patelni roztapiamy masło i dodajemy pokrojone w plastry pieczarki ,podsmażamy aż stracą wodę.Dodajemy do garnka z mięsem i dalej gotujemy,przyprawić solą i pieprzem do smaku.
Kiedy już uznamy że mięso jest już miękkie na sam koniec dodajmy pokrojoną w kostkę paprykę czerwoną i cebulkę dymkę.Chwilę gotować aż zgęstnieje. SMACZNEGO.