grillowany pstrąg z ciecierzycą, kapustą i pomidorami

grillowany pstrąg z ciecierzycą, kapustą i pomidorami
> 1-2 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: golona102
dobre

Składniki

Przygotowanie

  1. koperek pietruszke szatkujemy drobno i zostawiamy po polowie. olej sol pieprz sok z cytryny dodajemy i nacieramy rybe

  2. cebule podsmazamy, dodajemy kapuste i pokrojone pomidory, gdy ugotowane dodajemy ciecierzyce. sol pieprz, wiadomo, koperek

  3. rybka na grilla

  4. wcinamy

Komentarze do przepisu (4)

Afrulu 08 lipca 2011
Fajny sposób na ciecierzycę,którą bardzo lubimy,myślę,że do ryb morskich również będzie pasowała :)... Czytaj całość »
Fajny sposób na ciecierzycę,którą bardzo lubimy,myślę,że do ryb morskich również będzie pasowała :) Piątka i pozdrowionka.
jagienkaaa 08 lipca 2011
Swietne danie!Dzieki za przepis piatka i tez pozdrawiam!
polkangaroo 08 lipca 2011
Chłopskie danie! Piwo do tego?
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki