Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawny i kremowy z aromatem ziół. Przepis Piotra Adamczewskiego.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 37
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 226
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 775
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 37
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 226
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 775
Składniki
Jeden serek wystarcza jako danie główne dla jednej osoby, lub podzielony na kawałki- jako przekąska. Z sera trzeba odkroić górną skórkę i wybrać łyżeczka dołek we wnętrzu.
Do dołka wlałam wino i dodałam bazylię.
Ser przykryłam odcięta górną skórkę i zawinęłam ser w papier do pieczenia jak sakiewkę. Ser trafił na grill na 15 minut.
Teraz można się już delektować kremową konsystencja serka o niesamowitym aromacie. Smacznego :)