Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 288
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 288
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Składniki
Galaretki zieloną czerwoną i pomarańczową rozpuszczamy osobno w 1/2 szklanki przegotowanej wody.
Po stężeniu kroimy galaretki w kostkę i przekładamy do prostokątnej foremki (najlepiej keksówki)
Żółtą galaretkę rozpuszczamy w szklance przegotowanej, gorącej wody. Powystygnięciu miksujemy ją z serkami homogenizowanymi. Otrzymaną masą zalewamy w foremce galaretki i wstawiamy do lodówki, aby stężała