Francuskie słońce

Francuskie słońce
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Przepis z Wieści rolniczych

Przygotowanie

  1. Z płata ciasta wycięłam koło od talerza. Wykorzystałam w ten sam sposób też okrawki. Ciasto posmarowałam koncentratem, posypałam ziołami i przykryłam serem.
    Ciasto nacięłam promieniście i każdy kawałek zawinęłam.

  2. Ciasto upiekłam według przepisu na opakowaniu.
    Paluchy świetnie się odrywa a przekąska jest idealna na spotkanie e znajomymi.
    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (18)

kuchmariola63 03 czerwca
Ciasto francuskie jest za delikatne na takie słońce. Ja robiłam z ciasta drożdżowego.
slodkisentyment 03 czerwca
Takie słońca zawsze prezentują się super. Piękne i szybkie. Rewelacja :)
bryssska 03 czerwca
Coś dla mojej córci ;-D
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki