Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 207
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3297
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 207
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3297
Składniki
Gorgonzole włożyc do małego garnuszka,dodac łyżke śmietany i podgrzewac do całkowitego rozpuszczenia się sera,następnie odstawic aby się troche przestudziło .Ciasto francuskie podzielic na 6 kwadratów na każdym kawałku rozsmarowac ser nałożyc na to szynke tak aby kawałek wystawał za ciasto,zwinąc w rulonik.Ciasto posmarowac białkiem i piec na złoto