Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie bez stania przy kuchni ;)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 907
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 217
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 907
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 217
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Składniki
Filet w całości nacieramy solą i pieprzem. Magę, oliwę, ketchup i przetarty przez praskę czosnek mieszamy ze sobą. Nacieramy mięso i pozostawiamy na 1h w lodówce
Następnie przekładamy do żaroodpornego naczynia, podlewamy 1,5 szklanki wody i pieczemy w piekarniku ok. 60 min - 170C, uważając żeby woda (powstały sos) nie wyparowała całkowicie, przewracając od czasu do czasu mięso.
W wersji "bogatszej" zamiast wody można dodać pomidory krojone z puszki z dodatkiem czosnku, soli i pieprzu.