Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z indyka w formie małych kotletów, obtoczony w płatki owsiane z dodatkiem przypraw wspaniale pasuje do wszelkich dodatków - ryżu, makaronu, ziemniaków i wszystkich warzyw.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 51
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 686
Szybka i smaczna
Odsłon: 11247
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 309
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 51
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 686
Szybka i smaczna
Odsłon: 11247
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 309
Składniki
filet myjemy, porcjujemy, przyprawiamy i obtaczamy w utłuczonych płatkach owsianych. całość przepisu na http://www.pojdziewcycki.pl/przepis/indyk-platkach-owsianych/ zapraszam