Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska przekąska dla miłośników papryki
Polecam.
Odsłon: 128
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 688
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2183
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1492
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 189
Przepyszne tradycyjne danie
Odsłon: 629
Polecam.
Odsłon: 128
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 688
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2183
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1492
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 189
Przepyszne tradycyjne danie
Odsłon: 629
Składniki
Ugotować kaszę jaglaną ok 15 minut. W miedzy czasie zeszklić pokrojoną cebulę i czosnek.
Poddusić pokrojone w kostkę pieczarki. Sparzyć i obrać ze skóry pomidory.
Kaszę jaglaną, cebulę, czosnek, pieczarki i pokrojone w kostkę pomidory wymieszać razem. Doprawić solą i pieprzem.
Papryki umyć, odciąć wierzchy, wydrążyć i nafaszerować. Przykryć odciętymi wierzchami. Wstawić do natłuszczonego naczynia żaroodpornego. Zapiekać w temp 190 stopni C około pół godziny.
Smacznego!