Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co tu pisać? Nic, trzeba po prostu zrobić i już!
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 241
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 18
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 241
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 18
Składniki
Kiełbasę gotujemy, wykładamy studzimy i kroimy w plasterki. W wodzie z gotowania kiełbasy gotujemy fasolkę (do miękkości), w razie potrzeby uzupełniamy płyn. Dodajemy pomidory w puszce, sok pomidorowy, przyprawy, czosnek, gotujemy 20 min. Na rozgrzanym smalcu smażymy mąkę, wlewamy wywar z fasoli, dokładnie łączymy i dodajemy do całości. Zagotowujemy, do smaku doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem.