Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięsko,smaczne ,polecam:)
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4807
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4807
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Składniki
Umytą i wysuszoną polędwiczkę pokroić z ukosa na plastry. Obtoczyć w mące i jajku posolonym i popieprzonym,dawać na gorący tłuszcz. Smażyć z obu stron. Podawać z sosem np.grzybowym lub same z ziemniakami. Ja zrobiłam do nich sos grzybowy ,przepis podam .
Smacznego życzę:)