Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopytka ziemniaczane to jedno z tych klasycznych dań, które cieszą się popula...
Odsłon: 353
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 471
Kopytka ziemniaczane to jedno z tych klasycznych dań, które cieszą się popula...
Odsłon: 353
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 471
Składniki
Dynię obrać usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę. Przełożyć do garnka lekko podlać wodą i gotować aż się rozpadną. Dodać cukier , galaretki i olejek cytrynowy. Smażyć jeszcze przez ok. 20 minut. Na koniec można dodać kwasek cytrynowy. Gorące wkładać do słoików. Pasteryzować ok. 20 minut.