Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie a efekt jest zaskakujący, zupa jest bardzo smaczna.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1806
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1806
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać i pokroić w słupki. Cebulę posiekać udusić na maśle, dodać dynię, wlać kwas ogórkowy i przyprawić. Powoli dusić pod przykryciem i gdy dynia będzie półmiękka zaciągnąć śmietaną wymieszaną z mąką. Całość zagotować, doprawić do smaku, posypać posiekaną natką pietruszki i podawać z pieczywem.