Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Wykonanie Na oleju przysmażyć zmiażdżony czosnek z solą do smaku do zrumienienia. Włożyć liście sałaty i smażyć przez minutę. Polać wodą, wymieszać i dusić prze 2 minuty. Przełożyć na półmisek, skropić przyprawą wymieszaną w odrobinie wody. Podawać do mięs na ciepło.