Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odsłona poczciwego dorsza. Prosto, szybko, smacznie, a jednak inaczej.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 187
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1070
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 517
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 187
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1070
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 517
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 67
Składniki
1. Dorsza oczyść i osusz, przypraw solą oraz pieprzem. 2. Obtocz w mące i usmaż na maśle klarowanym na złoty kolor. 3. Usmażoną rybę przełóż do naczynia żaroodpornego. 4. Do słoiczka przełóż miód, musztardę, czosnek i oliwę. 5. Zakręć i potrząśnij kilkakrotnie. 6. Tak przygotowanym sosem polej rybę. 7. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na około 15 minut. 8. Smacznego.