Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotujcie w domu własny aromatyczny cukier waniliowy. Jego podstawą może być cukier biały lub brązowy. Taki nasz bez dodatków syntetycznych.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Wanilie przekrawamy na pól i wyskrobujemy ziarenka, które mieszamy z cukrem. Laskę wanilii kroimy i wsypujemy również do cukru. Zostawiamy na 2 tyg. Międzyczasie mieszamy słoikiem.