Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 244
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 23
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13216
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 244
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 23
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13216
Składniki
2 szklanki mleka gotujemy z masłem i cukrami. W pozostałym mleku mieszamy żółtka i mąkę ziemniaczaną. Na gotujące mleko z cukrami i masłem wlewamy rozrobione mleko z mąką i żółtkami. Mieszamy dokładnie i gotujemy jeszcze około pół minuty. 200 ml. śmietanki 30 % miksujemy na wysokich obrotach miksera. dekorujemy starta czekoladą. Smacznego.