Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 145
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 41
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 203
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 145
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 41
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 203
Składniki
Kaszę płuczemy na sitku, wsypujemy do wody. Gotujemy ze solą i masłem. Kasza wchłonie całkowicie wodę, więc nie trzeba odcedzać. Ugotowaną kaszę studzimy i miksujemy blenderem ręcznym z 300 g. jogurtu, wlewamy rozpuszczony cukier. Mieszamy. Podałam z konfiturą z dyni. Smacznego.