Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowy deser udekorowany dżemem z czarnej porzeczki.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 91
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 91
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Nasiona wsypać do zimnego mleka, zamieszać, aby każde ziarenko było przykryte mlekiem. Odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Po rym czasie wrzucić posiekaną czekoladę i delikatnie podgrzać, tylko do momentu jej rozpuszczenia. Deser jest gotowy do spożycia. Udekorowałam dżemem, można użyć dowolnych dodatków. Smacznego.