Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla koneserów kuchni meksykańskiej.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Składniki
Sposób przygotowania Mięso smażymy na oleju, dodajemy drobno pokrojoną cebulę, pieczarki i paprykę. Dodajemy koncentrat i przyprawy. Całość przekładamy do garnka. Zalewamy wodą i dodajemy kaszę kuskus. Gotujemy ok. 30 minut. Na końcu wrzucamy fasolę z puszki. Smacznego!