Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne z jogurtem lub pieczenią
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 768
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 768
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
Bułkę pokroic w kostkę, przyrumienic na maśle. Ziemniaki ugotowac, dobrze ugnieśc praską. Przełożyc do większego naczynia. Zagnieśc z mąką i kaszą manną. Dodac jajko oraz przyrumienioną bułkę. Przyprawic. Całośc zagnieśc na jednolitą masę. Formowac kluski. Gotowac we wrzącej, osolonej wodzie ok. 15 minut.
Podawac z cebulką i jogurtem naturalnym lub jako dodatek do pieczeni, gulaszu. Smacznego :)