Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka rozpływają się w ustach, a co ważne, bardzo szybko się je robi.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1031
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1031
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Składniki
Czekoladę rozdrobnić ( muszą być kawałki, ale nie za duże ).
Do miski włożyć margarynę, cukier, jajko i wymieszać mikserem.
Następnie dodać mąkę, sodę, proszek, sól i zmiksować.
Na koniec dodać kilka kropel aromatu i rozdrobnioną czekoladę. Wymieszać.
Blachę wyłożyć papierem do pieczenia i nakładać ciasto łyżką wielkości orzecha włoskiego ( nabierać jedną łyżką, ściągać drugą bo ciasto jest klejące ) w odstępach 5 cm.
Wstawić do nagrzanego piekarnika 180 st . na 12-15 min. Życzę smacznego :)