Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, która każdego zaskoczy swoim pysznym smakiem. Idealna na grilla oraz imprezy.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1796
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1796
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
1. Makaron gotujemy w osolonej wodzie. 2. Jajka gotujemy na twardo. 3. Kalafior dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonej wodzie. 4. Makaron po ugotowaniu studzimy i przekładamy do miski. 5. Kalafior również studzimy, dodajemy do makaronu. 6. Kukurydzę odlewamy z zalewy, przekładamy do miski. 7. Następnie jajka obieramy ze skorupek i drobno siekamy. 8. Paprykę oraz ogórki kroimy drobno. 9. Na sam koniec dodajemy majonez. 10. Doprawiamy pieprzem oraz solą, dokładnie mieszamy. 11. Sałatka gotowa. 12. Smacznego.