Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i bardzo lekkie danie na upały,odświeżające,rześkie,aromatyczne i codownie delikatnie sycące ;-) czego chcieć więcej gdy na termometrze 26 stopni ;-)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32573
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 53
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 933
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 333
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32573
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 53
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 933
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 333
Składniki
tagliatelle gotujemy al dente avocado kroimy na grubsze plastry jedną cytrynę obieramy ze skórki i też kroimy na plastry średniej grubości-pokrojone wkładamy do miseczki i dodajemy sok z połówki cytryny,oliwę z oliwek,doprawiamy pieprzem,chilli,czosnkiem i solą delikatnie mieszamy i odstawiamy na czas gotowania makaronu
ugotowaną tagliatelle podlewamy oliwą z oliwek i skraplamy delikatnie sokiem z pozostałej połówki cytryny,dodajemy avocado z cytrynami,podajemy od razu,doprawiamy jeszcze chilli i pieprzem tak jak lubimy
Smacznego :-)