Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam mięso z kurczaka w słodko-kwaśnej marynacie. Dodatek miodu, octu i musztardy to nowa odsłona pysznego mięsa.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 168
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 777
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 168
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 777
Składniki
Zmiażdżony czosnek wymieszać z ketchupem, musztardą, octem, sosem chili i miodem.
Ćwiartkę podzielić na 2 części, natrzeć solą i pieprzem. Dokładnie posmarować marynatą, przykryć i pozostawić w chłodnym miejscu na 1-2 godziny.
Przełożyć do rękawa do pieczenia, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, w kilku miejscach rękaw nakłuć igłą, wstawić na 45-50 minut do nagrzanego do 190 stopni piekarnika.