Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie wykonane w całości przez moją drugą połówkę...
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 123
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6867
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 123
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6867
Składniki
Mięso zamarynować przez co najmniej 0,5 godziny w mieszance sosów i przypraw.Rozgrzać wok, dodać olej i usmażyć mięso, po czym odstawić w ciepłe miejsce. Następnie ponownie rozgrzać olej i usmażyć warzywa, dodać pokrojonego ananasa, ketchup, bulion i zagotować. Na koniec dodać mięso i jeśli potrzeba doprawić. Podawać z ryżem.Smacznego!!!