Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso delikatne, łagodne w smaku.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 69
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 225
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 151
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 69
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 225
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 151
Składniki
Cielęcinę umyć i pokroić w plastry, przyprawić pieprzem i solą. Podsmażyć z obu stron na maśle klarowanym. Następnie przełożyć do brytfanny razem z masłem na którym smażyliśmy. Dodać czosnek. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach około 1,5 godziny.