Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
był w domu kokos,był ser....
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 243
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 243
Składniki
Twaróg ucieramy z cukrem, żółtkiem i mąką. Dodajemy śmietanę, aromat i wiórki, miksujemy do połączenia składników.
ciasto rozwijamy na blaszce wyłożonej papierem.ostrym nożem robimy nacięcia w zewnętrznych częściach w odstępie ok 1,5 cm(jak na zdjęciu). na środkowej części rozsmarowujemy masę serową..banana przekrajamy wzdłuż i układamy na masie
naprzemiennie zaplatamy paski ciasta, smarujemy białkiem.pieczemy ok. 25-30 minut w 200 stopniach, aż ładnie się zezłoci.