Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w wykonaniu i smaczne
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36111
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 195
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 333
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 422
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36111
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 195
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 333
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 422
Składniki
Jajka ubić z cukrem ,dodać olej i 4 łyżki wody i chwilę jeszcze ubijać.Dodać mąkę ,proszek do pieczenia ,wymieszać.Ciasto wylać na blaszkę o wymiarach 24/36 cm wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą.Na ciasto wyłożyć opłukane i osączone jagody.Piec w temp.180-200 stopni.Ciepłe po upieczeniu posypać cukrem pudrem