Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smaczne ciasteczka
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 51
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 786
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 51
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 786
Składniki
Przygotowanie: Z podanych składników zagnieść ciasto. Wstawić do lodówki na 1-godzinę.
Po tym czasie, ciasto wyłożyć na stolnicę, rozwałkować na grubość 0,5 cm. Wykrawać ciasteczka foremkami. Piec w temperatur ze 200 stopni przez 10-15 minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Ciastka wstawić na chwilę ponownie do nagrzanego piekarnika. SMACZNEGO.