Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na placki ziemniaczane z młodych ziemniaków, tym razem zrobiłam z dodatkiem czarnuszki, są przepyszne.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 76
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 76
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i odstawić. Cebulę i czosnek drobno posiekać. Ziemniaki lekko pozbawić nadmiaru soku, dodać wszystkie składniki, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gdyby masa była za rzadka to możemy dodać łyżkę mąki pszennej. Na patelni dobrze rozgrzać olej , kłaść łyżka placuszki i smażyć złociście z obu stron. Podawać ze śmietaną wymieszaną z posiekanym koperkiem.