Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast chrupać przed telewizorem chipsy czy paluszki polecam prostą sałatkę warzywną. Z pewnością jest to przekąska zdrowa i pyszna:)
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 333
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 171
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 56
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 333
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 171
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 56
Składniki
Kalarepę obieramy i kroimy w kostkę. Papryki oczyszczamy z nasion i również kroimy w kostkę. Rzodkiewkę dokładnie szorujemy i kroimy w plasterki lub pół plasterki. Dodajemy olej /ja dodałam olej pozostały po suszonych pomidorach/, dodajemy sok z cytryny do smaku i szczyptę pieprzu cytrynowego /możemy też dodać natkę, koper, odrobinę cukru i soli ale to kwestia smaku/. Mieszamy.