Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chłodnik, idealny na upalne dni i bardzo zdrowy, sporo szczypiorku i koperku, a do tego kiszone buraki z czosnkiem. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Składniki
Do dużej miski wlewamy maślankę, a następnie zawartość słoika z kiszonymi burakami, szczypiorek i koperek siekamy na drobno i dodajemy do miski, ogórki bez skórki ścieramy na dużym oczku i również dodajemy do miski. Całość mieszamy z pieprzem i z solą. Jajka gotujemy na twardo i dodajemy już na talerzu z chłodnikiem. Jeszcze odrobina jogurtu i chłodnik jest gotowy do jedzenia. Chłodnik najlepiej smakuje zimny:) Gotowe !!! Smacznego !!!