Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chlebek jest smaczny i zawsze się udaje.
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 122
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6825
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 122
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6825
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać ręką do momentu gdy marchewka puści sok. Przełożyć do przygotowanej wąskiej formy. Piec w temperaturze 190 stopni około godzinę, aż skórka będzie koloru złotego i chrupiąca.