Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne burgery do bułki z dodatkami lub do obiadu...Serdecznie polecam:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 148
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1313
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1079
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 148
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1313
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1079
Składniki
Bakłażana pokroić drobno ,nasolić i zostawić na sitku na 15min.by puścił soki. Łososia,cebulki,czosnek,papryczkę również drobno pokroić. Dodać płatki owsiane,jajka,ocet balsamiczny,odciśniętego bakłażana,bułkę tartą i dobrze wyrobić masę. Formować małe burgery,posypać bułką tartą i kłaść na rozgrzany tłuszcz.
Ja robiłam na patelni grillowej z minimalną ilością masła klarowanego. Usmażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Smacznego życzę!