Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podaję przepis na inne połączenie brukselki,tak mało docenianej kapustki. Pyszne ,dietetyczne i bardzo smaczne,polecam serdecznie:)
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13169
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 122
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22728
Smak wiosny!
Odsłon: 407
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 362
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13169
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 122
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22728
Smak wiosny!
Odsłon: 407
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 362
Składniki
Marchew zetrzeć na tarce,pora pokroić w talarki ze skosu,cykorię przekroić na pół wyciąć gorzki głąb,wrzucić na rozgrzaną masłem patelnię. Osobno ugotować brukselkę w posolonej wodzie przez 5 min. Odcedzić i wrzucić na patelnię do podsmażonych warzyw. Wszystko podsmażać 10min.by warzywa były w miarę miękkie.Doprawić pieprzem i solą do smaku. Podawać do potraw mięsnych lub rybnych. Można również zajadać same jako główne danie.
Smacznego życzę!