Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł, żeby zaskoczyć gości, czymś innym. Proponuje do tego ulubiony sos.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
1. Mięso kroimy na 12 plastrów, rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Układamy w formie do muf fin.
4. W każdy środek mięsa wkładamy kawałek kapusty.
5. Natomiast w środek kapusty po łyżeczce serka.
6. Na koniec utykamy w całości pomidorek.
7. Zawijamy mięso.
8. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. 9. Danie gotowe. 10. Smacznego.