Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
kabaczka obieramy ze skóry ,następnie ze środka pozbawiamy ziaren. Kroimy w kostkę .Wędliny podsmazamy na oleju lub margarynie oraz cebulę z czosnkiem. Kabaczka wkładamy do garnka wlewamy 3/4 szkl bulionu z kostki gotujemy na wolnym ogniu tak aby kabaczek był miękki a w się nie rozgotował (15-20minut) Gdy już będzie miękki wrzucamy do garnka wędliny ,smażoną cebulę i czosnek ,przyprawiamy i dodajemy koncentrat pomidorowy ,wszystko mieszamy i gotowe