Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszcz na wodzie z ogórków kiszonych- coś z niczego, smacznie i zdrowo na obiad!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 45
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 45
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Wodę zagotujemy, wlewamy wodę z ogórków kiszonych przecedzając przez sitko. Chwilkę gotujemy. Cebulę myjemy i oczyszczamy następnie kroimy w kostkę i zrumieniamy na smalcu. Dodajemy do gotującego się barszczu. Gotujemy chwilkę, a następnie w śmietanie rozmieszamy mąkę i wlewamy do zupy. Zagotowujemy i gasimy. Posypujemy przed podaniem szynką pokrojoną w kostkę. Podajemy z ziemniakami.