Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest suche, można je przechowywać do kilku dni w lodówce- a im dłużej stoi tym jest smaczniejsze
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 68
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 123
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 68
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 123
Składniki
W mikserze połączyć cukier i olej
Dodać jajka- ubijać 1 minutę
Mąkę wymieszać z proszkiem i sodą i połowę dodać do miksera- ubijać 1 minutę
Dodać pokrojone banany i resztę mąki - ubijać 3 minuty
Dodać rodzynki i orzechy- wymieszać łopatką
Przelać do wysmarowanej i wysypanej mąką formy, ja robię to na papierze do pieczenia Piec 90 min w temp. 160*C
Przepis pochodzi z mojego bloga o gotowaniu http://taniegotowanielehannyy.blogspot.com/2011/11/bananowiec.html