banan na maśle

banan na maśle
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: chimerax
tanie, pyszne i efektowne

Składniki

Przygotowanie

  1. Banany obierz ze skórki i odkrój końcówki.

  2. Na patelni rozgrzej masło. Zmniejsz ogień i połóż banany na patelni. Smaż je na wolnym ogniu, aż zbrązowieją od spodu.

  3. Przewróć banany na drugą stronę, posyp cukrem i smaż tak, by ich nie przypalić.Na koniec posyp je wiórkami kokosowymi. Podawać gorące. Smacznego!

Komentarze do przepisu (4)

sylwiaredlicka 17 listopada 2010
przepraszam ale to jakies takie super to nie jest.bez obrazy ale to nie robi jakiegos szalu do innych przepisow.moze... Czytaj całość »
przepraszam ale to jakies takie super to nie jest.bez obrazy ale to nie robi jakiegos szalu do innych przepisow.moze jakas galke kodu czy bitej smietany??pozdrawiam
dora350 18 listopada 2010
bez urazy,ale wygląda jak robak.
chimerax 04 grudnia 2010
Może faktycznie tak wygląda. Lubię prosta kuchnię, nie znoszę ty amerykańskich nawyków walenia do wszystkiego... Czytaj całość »
Może faktycznie tak wygląda. Lubię prosta kuchnię, nie znoszę ty amerykańskich nawyków walenia do wszystkiego bitej śmietany albo lodów. We Angoli, tak właśnie to podają.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki