Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 900
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 205
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9313
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 900
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 205
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9313
Składniki
Wszystkie składniki dzielimy na dwie części. Przygotowujemy masę pierwszą: gotujemy mleko, dodajemy margarynę, cukier. Pod koniec dodajemy galaretkę czerwoną, mieszamy. Tak samo przygotowujemy drugą masę z żółtą galaretką. Gdy masy zaczną tężeć, na przemian przekładamy wafle.