Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zbliżają się święta więc taki likier jajeczny będzie jak znalazl (pod warunkiem że sie utrzyma hi hi)
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 239
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 239
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Składniki
Mleko zagotować i przestudzić,żótka utrzeć na puszystą masę razem z cukrami ,do utartych żółtek wlewać letnie mleko cały czas ucierając(ucierać jeszcze 5 minut aż cukier sie całkiem rozpuści) na końcu wlać spirytus i ucierć jeszcze pare minut,zlać do butelek i wstawić do lodówki na kilka dni aby sie przegryzło.Życzę miłego delektowania się adwokacikiem.