Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa w przygotowaniu, bardzo dobra przekąska na imprezę i nie tylko :-)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Składniki
Ciasto rozwinąc, posmarować sosem pomidorowym
Na całości ciasta ułożyć szynkę
Na szynkę wyłożyć ser
Ciasto zwijać ciasno w roladę od dłuższego boku. Wstawić do zamrażarki na ok. 30 min (schłodzenie ułatwi krojenie rolady).
Po schłodzeniu roladę kroić ostrym nozem na grubośc ok. 2 cm. Ślimaki z ciasta układac na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec w temp. 190 stopni ok. 35 min. Smacznego :-)