Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto na pizzę gotowe w kilka chwil. Wystarczy połączyć ze sobą wszystkie składniki, wyrobić krótko ciasto i voilà!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 98
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 142
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 276
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 98
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 142
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 276
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Składniki
W misce połącz mąkę, oliwę i cukier. Mleko delikatnie podgrzej, tak żeby było letnie i rozpuść w nim drożdże. Przelej do miski z mąką i zacznij wyrabiać. Gdy składniki się połączą przełóż na stolnice i wyrabiaj do momentu uzyskania gładkiego ciasta.
Ciasto rozwałkuj na wielkość blaszki. Dodaj sos i ulubione składniki. Aby pizza wszyła idealna piecz ją w 250 stopniach C przez około 10 minut.