Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe roladki z szynki. Przygotujecie je zaledwie z 3 składników. Są bardzo proste do wykonania i zawsze szybko znikają z talerza. Sprawdzą się w roli imprezowej przekąski. Możecie zaserwować je również na śniadanie lub kolację.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Składniki
Ser ścieramy na tarce na średnich oczkach.
Starty ser łączymy z majonezem, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy posiekaną natkę pietruszki i szczypiorek. Farsz do roladek mieszamy.
Na środek każdego plasterka szynki nakładamy pasek farszu. Szynkę z farszem zwijamy w rulon.
Roladki z szynki podajemy od razu po przygotowaniu. Jeśli roladki będą się rozwijać, możemy je spiąć wykałaczką.