Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w ten sposób jajka robiłam pierwszy raz ale zaskoczyły mnie smakiem więc z pewnością zagoszczą u nas na stałe :)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32782
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 538
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7791
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32782
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 538
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7791
Składniki
Na patelnię wlać śmietanę i na wolnym ogniu gotować ją kilka minut by trochę odparowała. Następnie wybić jajka tak jak na sadzone, posolić, przyprawić pieprzem i dusić, aż białko zetnie się całkowicie, żółtko ma pozostać płynne (chyba, że ktoś lubi ścięte) Pod koniec dodać drobno posiekaną natkę pietruszki lub koperek.
Ja te jajka podałam z ziemniakami. Smacznego